28 april

Aaaaah tjena!

Sitter här och datanördar lite och tänkte att jag lika bra kan uppdatera bloggen.
Dom senaste dagarna har jag umgåtts med Madde men vi har inte gjort så mycket,
spårat ur och coolhängt, lite smått och gott.
I torsdags åkte hon till sin karl och igår träffades vi i Uppsala en sväng för shopping.
Sen drog hon och David till Davids nya lya som han fått nycklarna till.
Inflyttningen var total igår kan man säga.

Mja, jag och Madde hann med en repa på Ö&B, IKEA & CityGross för att köpa sånt som man
kan behöva när man flyttar. Mat, tvättgrejer och ja, you name it!

Idag har jag iaf inte gjort så mycket. Tog en promenad på dagen, mye skönt i detta väder!
Om ettag ska jag gå till Konsum och köpa Sprite, sen ska jag ta tåget till Uppsala och därifrån
till Östfora och hälsa på hos David & Madde (Davielen får bli det nya).
Det blir grill, vin och mys. Lovley!
Vi får se om jag slaggar kvar eller åker hem.

Och nu kollade jag precis ut genom fönstret och såg att trädet utanför mitt fönster har fått knoppar.
Åh, vårkänslan är på topp, hoppas det håller i sig till valborg så man kan njuta i solen då med!

Det var väl allt från mig för denna gång.
Pusspusspuss
Kalkal


Typiskt.

Ah tjena. Vi är bäst. Visst sörrö. Vore ju kul med fler besökare... Gaddam!!!

Puss!


Nått alla behöver ibland...

Kanske är det bara jag som behöver få höra att kag är bra och sånt men jag tror innerst inne att alla behöver få höra fina saker om sig själva. Därför har jag gjort denna fina bild! Hihi
Puss&kram mädd!


23 april

Jo men, tjena bloggen!

Sitter och gör ingenting.
Kollar på project runway. Fan vad jag älskar Tim Gunn! Ska snart sminka mig, sen åka in till stan och hänga med min kära vän Sofia.

Till kvällen blir det umgänge med Mädd, då ska vi försöka oss på en videoblogg.

Pusspusspuss

Kalkal

SN-GULD!

Jag var i malmö i lördags för att kolla på innebandyfinalen! Så jävla awesum! Tog "rödatåget" ner till malmö och hem igen.
3:de året i rad!!!
STORVRET IBK så jävla rart lag.

Här kommer nån/några fina bilder!


Alla dessa måsten....

Sitter just nu ute med kalkal ö klagar på livet å spårar ur... Som vanligt ^^
hela veckan har man jobbat som en jävla arbetsmyra... Chash is king!!!

Men på tal om inget... Hur less blir man inte på alla måsten? Idag har jag;
Städat, fixat disken, lagat mat, packat ner alla onödiga grejer i rummet i kartonger... Hatar att göra saker som man måste göra men är svin tråkiga!!!
Menmen nu klagar äckel kallio (kalkal) att jag är osocial...
Vi hörs bloggen!
Puss å smeeeek ;)
/ mäddz!

Bilden är på kalkal å maaj!


14 april

DEPRIMERANDE VÄDER.

Bara jag som känner av det eller?
Jag vill ba sätta mig i ett hörn och gråta. Jag hatar snö. Jag vill ju ha vår, jag älskar vår, det är det bästa som finns, och så ba kommer det snö. Så mycket  att det blir vitt och stannar på marken. Åååh... Stackars mig.

Och så ska man ut på krogen ikväll. Hur taggad? Inte taggad. Lyssnar på footloose låten ist. Kung den är.

Enjoy!



Hörshej!
Pusspusspuss
/ Kalkal

And here it comes! Videoblogg 12/4


13 april

Hej finisar!

Kikar in och kollar läget, håller på att ladda upp videobloggen från sent igår kväll på youtube, så den är nog uppe om en timme MAX, hoppas jag i alla fall!

Idag har jag mest latat mig kan jag säga och det börjar kännas nu, överskottsenergin är ultimat. Är samtidigt svintrött så förhoppningsvis tar tröttheten över energin. Hoppas på det i alla fall för annars blir det fruktansvärt jobbigt för mig och resten av min familj.

Har umgåtts mest med Peggy idag, vi hängde även med Madde ettag, men hon drog till sin pojkvän hon för lite helgmys. Och jag åkte till Hööks med Chris & Peggy och efter det drog vi till Jälla och fixade häst inför tävling imorgon. Det fick tiden att få lite fortare men var hemma allt för fort igen. Gick till ICA med syster och köpte godis och sen hem för att kolla på nyversionen av Footloose, grym film! Måste ta mig tid att se originalet någongång!

Jaja, nog om idag, imorgon bryter jag mina goda vanor som jag haft sen påskveckan började; jag har inte festat. Alls. And you'll never believe it but it's TRUE! Jotackjotack, några guldbaggar till mig. Medans alla mina vänner var ute och festade och hade askul på fest och krogen under påskhelgen, så umgicks jag med nyktert och underbart folk och hade fruktansvärt kul. Men nu har jag varit utan party och allt vad det innebär i över två veckor. Inte likt mig. Så imorgon är det krogen med Sofia som gäller. Kung!

Nu ska jag inte störa mer, laddar upp videobloggen när den är klar, och det dröjer!

Pusspusspuss

/ Kalkal

Hundarhundarhundar...

Skott pengar på den som avlade fram hundar.... HATAR morgonpromenaden!!!!
En snabb sak som va tvungen att dela med mig av...

Massa hatiska pussar&kramar!


Videoinspelningar från 10 april!

Bättre sent än aldrig, här är dom! ENJOY!



Kärlek på hög nivå!

Kärleken i vårat liv!
Ja va finns det och säga! Han är king!

Pusspusspuss taffs&naffs!


Presentation - Reykan

Hejhejhej!
Jaaa bara för min kära fru gjort en jäfla presentation så lär ju jag med göra en, vet inte riktigt vad jag ska skriva men skriver ihop nått och hoppas att ni gillar't...

Jag är en överdrivet glad tjej med för mycket energi, gick då som sagt i lyckebo, pluggparadiset- skolan som liten, redan då var jag den som gjorde uppror mot allt och alla bara för att. När detta hände så rymde ofta hem till mormor&morfar då det inte passade mig i skolan...
Efter pluggparadiset så började jag ärentunaskolan då jag hoppade emellan massa "coola" & "icke coola" gäng innan jag fick vara med och hänga med kalkal å hennes oerhört coola gäng... Eehhm... Jaa efter högstadiet så va de dags för gymnasiet och då började jag på linnéskolan på samhällvetenskapliga linjen med inriktning ekomoni, efter ett halv år så fick vi på linnéskolan ett besked om att skolan skulle läggas ner och vi blev flyttade till fyrisskolan. Ingen höjdar skola om ni frågar mig, klarade utbildningen iaf och tur va vell de, har jobbat vid sidan om skolan som personlig assistent i över 3 år nu (gör det fortf ) och nu ska jag börja jobba på hemtjänsten.
Mer om mig... Ehm jaaa.. Jag har ju min pojkvänn sen över 2 år tillbaka, David, en underbar pöjk.

Jag har vell i mina unga dagar varit vad man brukar kalla en fjortis... inget jag har lidit av men tydligen andra.
Och för er som läser de uppdateringar som jag gör får tåla min exremt braiga stavning då jag är ett dyselexibarn (hur nu de stavas...)

De va vell allt jag hade å säga, tänkte bjuda på en bild... Inget å se men bara för att... Hääähäää....

Pusspusspuss å smek i ljumsken... Hörs när vi hörs å ses när om/kanske vi möjligen ses hihihi.

 


Presentation - Kalkal

Matilda Kallio heter jag.

Jag är en 19 årig tjej, som faktiskt fyller 20 i november (stolt)! Yeah, jag vet att det är bra långt kvar men tiden går fort när man har roligt, och roligt har jag nästan jämt!

Hur ska jag beskriva mig själv då? Jag är lite galen, ofta glad och snäll. Jag har kraftiga humörsvängningar och vissa människor ger mig diagnosen ADHD. Men jag har nog inte det. Jag lever i förnekelse, för jag ser bara mina ickeADHD-iska sidor. Jag är en människa som skrattar mig genom livet, även om jag har mina downs, så skrattar jag. Jag lever för det, man lever längre med det.

Och genom mitt 19 åriga liv har jag ju hunnit med allt och ingenting, och jag ska inte gå igenom min livshistoria, men ni måste ju veta vad jag är och sånt! Jag bor i Storvreta, en liten håla litelite norr om Uppsala. Jag bor med min familj; mamma, pappa & storasyster. Jag har alltid bott här. Om man inte räknar med mina två första år i en annan håla utanför Östhammar (tro det eller ej, hålan Östhammar har en systerhåla), kallad Vamsta (Valö). Jag minns ju inget därifrån, men det har jag inte dött av än, och när jag dör är det nog inte anledningen. Jag hade en normal uppväxt, inget att gå in på, jag var barn helt enkelt, och under mina år som låg/mellanstadieelev höll jag till på Lyckeboskolan>Storvretaskolan>Pluggparadiset. Där spenderade jag dagarna då jag tyckte skolan var KUL. Sen blev det för seriöst, har ändå alltid klarat mig, bara för att jag är så bra! Ja, Ärentunaskolan blev min högstadieskola. Har mycket negativt att säga om den skolan, men kul har jag haft. Jag gick ut med hyfsade betyg och hade kunnat komma in på det mesta, men jag tyckte plugg sög och valde att gå gymnasiet på Jälla. Hästnörd som jag är, jag bestämde för för att Naturbruk-Hästhållning får det bli. I början hade jag mycket motgångar med skador osv, men dom läkte ihop fint och jag hade fantastiskt stöd från mina underbara klasskamrater. Studenten dök upp allt för fort, tre år senare, och jag avslutade dom tre bästa åren i mitt liv än så länge, och min älskade klass begravdes bland alla andra på den stora gården. Dock blev jag kvar ettag, och är fortfarande kvar men hemifrån. Bestämde mig för att fortsätta plugga lite på Jälla, så att jag kan söka till högskola! Sen studenten har jag hunnit med lite olika, det började med stalljobb sen städerska sen försäljare och nu är jag inne på stalljobb igen. Har nyligen börjat jobba på en ridskola här i Uppsala. Det känns bra.

Jag & Reykan; Jag ska berätta om hur jag & Reykan (Madde), blev vänner. Vi gick i samma skolor mellan årskurs 1-6, dock har vi aldrig umgåtts eller kommit särskilt bra överens. När det var dags för högstadie fick vi "oturen" att hamna i samma klass. Jag hade aldrig gillat Madde, och hon gillade inte mig. I mina ögon var Madde en överdriven, jobbig fjortis som gjorde saker bara för att irritera andra. Och ja, hon lyckades irritera mig. Men efter regn kommer solsken och kärlek börjar alltid med bråk, så lärde vi oss acceptera varann med tiden. När slutet av 9an närmade sig stod vi varann ganska nära, vi kunde till och med gå med varann till skolan utan att jag skulle lägga hatiska kommentarer. Vi bor väldigt nära varann, vilket är skönt nu för tiden. Då var det mest pain. Ja efter mycket om och men och hårda ord och slag, så är vi idag bästisar och som vi säger; Vi är som ett gift par, vi har bara inte den intima delen. Så här står vi idag, med en blogg tillsammans och fem barn.

Okej barn var att överdriva, det lät bara kul. Glöm att ni läste det...

I det stora hela så var det allt jag har att berätta om mig själv, så här på rak arm. Ni får gärna fråga, önska och säga vad ni tycker!

Nu har ni i alla fall lite läsning, och jag hoppas på att filmen är redo för uppladding snart.

Pusspusspuss / Kalkal



11 april

Men hej du bortglömda blogg, Kallio här.

Vi får väl, först och främst be om ursäkt för att vi inte bloggat, på över ett år. Men tiden kommer och går, ibland har man för mycket, ibland för lite. Och jag kan ju lugnt säga att det var mycket som hände förra året, för mycket för att nämna allt. Och början på det här året, 2012, har ju inte heller varit ostressigt.

Vi ska göra ett nytt försök, till att bli lite bättre.
Hoppas ni har tålamod!

Jag håller iaf på att fixa med dagens videoinspelningar, det tar hundra år så dom lär inte vara uppe förrän imorgon, vi får se hur länge jag orkar vara vaken.

Men för att jag ska få tiden att gå och för att ni ska ha något att läsa, så ska jag posta det här inlägget och sedan skriva en presentation om mig själv så ni har koll på vem jag är, och så får Madde (Räkan), göra en egen när hon kan och vill!

Pusspusspuss! / Kalkal

RSS 2.0